Image Alt

Great Artists of the World

Great Artists of the World

Vizitează și câștigă o litografie Salvador Dalí!

 

Expoziția eveniment Great Artists of the World, care prezintă, în premieră pentru orașul nostru, lucrări de grafică realizate de maeștri ai artei europene din secolele XIX-XX precum Picasso, Chagall, Munch, Dali, Kandinsky, Toulouse Lautrec, Renoir, de Chirico, Klimt, Modigliani ori Bacon, oferă publicului încă o surpriză! Vizitatorii muzeului pot câștiga o litografie Salvador Dalí oferită cu generozitate de av. George Șerban din colecția proprie.

 

Pe baza biletului de intrare la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», vizitatorii care cumpără suveniruri și produse în valoare de minim 15 lei de la standul din incinta muzeului se pot înscrie în concursul pentru litografia Salvador Dalí. Câștigătorul lucrării estimate la 2000 Euro va fi desemnat prin tragere la sorți în luna septembrie 2022.

Concursului se desfășoară între 10 iunie – 11 septembrie, pe întreaga durată a expoziției temporare Great Artists of the World. Participanții la tombolă trebuie să păstreze biletul de intrare pentru validare în cazul câștigului. Programul de vizitare al muzeului este de miercuri-duminică, între 10,00-17,00 (accesul ultimului vizitator se face la 16,30).

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Miercuri-Duminică: 10:00 ‒ 17:00
Accesul ultimului vizitator se face la 16:30
Luni-Marți: închis

7 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
6 lei – expoziţia permanentă
2 lei – expoziţia temporară
20 lei – ghidaj

3 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
2 lei – expoziţia permanentă
1 leu – expoziţia temporară
20 lei – ghidaj