Image Alt

Ziua Națională a Lecturii 2024

Ziua Națională a Lecturii 2024

Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», în parteneriat cu Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Colegiul de Arte Baia Mare, filiala Maramureș a Asociației Române a Profesorilor Francofoni și Casa Corpului Didactic Maramureș, vă invită să vă alăturați evenimentului special intitulat „Ilustrația de carte și arta cuvântului”, organizat în data de 15 februarie 2024, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii.  În cadrul acestui eveniment veți avea ocazia să descoperiți o selecție din ilustrațiile de carte aflate în patrimoniul muzeului și să explorați modul în care arta cuvântului se îmbină armonios cu ilustrația pentru a crea povești captivante și pline de înțelesuri profunde.

Evenimentul va fi marcat de prezența unor invitați speciali (Rodica Mone, Ramona Astalâș, Codruța Halas, Helga Fortuber, Ioana Dumitru, Alina Andreicuț), precum și a unor elevi de la Colegiul de Arte și de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, care vor împărtăși cu pasiune și entuziasm povestea ilustrației de carte, folosind arta cuvintelor.

Participarea la acest eveniment este gratuită și deschisă tuturor celor interesați.

Vă așteptăm cu drag să ne onorați cu prezența joi, 15 februarie 2024, începând cu ora 11.00, în sala de expoziții temporare a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», situat pe strada 1 Mai, nr. 8.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0262.213.964 sau să ne scrieți la adresa de email office@muzartbm.ro.

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marți-Duminică: 10:00 ‒ 17:00
Accesul ultimului vizitator se face la 16:30
Luni: închis

12 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
10 lei – expoziţia permanentă
5 lei – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

3 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
2 lei – expoziţia permanentă
1 leu – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

6 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
5 lei – expoziţia permanentă
3 leu – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

Sari la conținut