Image Alt

Intrare gratuită pentru tineri pe perioada vacanței de vară, prin generozitatea colecționarului George Șerban!

Intrare gratuită pentru tineri pe perioada vacanței de vară, prin generozitatea colecționarului George Șerban!

 

Copiii, elevii și studenții vizitează gratuit expozițiile Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în perioada 7 iulie-11 septembrie, costurile fiind suportate de avocatul George Șerban. Biletele de intrare pot fi înscrise în tombola pentru litografia Salvador Dalí, conform Regulamentului concursului. Mai mult, tinerii vizitatori sunt încurajați să fotografieze și să publice imaginile din expoziția temporară Great Artists of the World pe rețelele de socializare.

 

 

Demersul dlui. av. George Șerban își propune să încurajeze participarea tinerilor la manifestările culturale și să îi apropie de artă și de patrimoniu. „Noi, cei care am reușit în viața profesională și avem o situație financiară care ne permite, avem obligația de a cheltui/investi în educația tinerilor. Este un proiect care se desfășoară și la Muzeul Brukenthal din Sibiu și la Muzeul Municipal «Regina Maria» din Iași” declară av. George Șerban.

Colaborarea colecționarului cu Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» a început cu deschiderea expoziției eveniment Great Artists of the World, curatori Robert Strebeli și dr. Alexandru Constantin Chituță, care reunește lucrări de grafică realizate de maeștri ai artei europene a secolelor XIX-XX.

Colecția Avocat George Șerban este una dintre cele mai valoroase și numeroase colecții particulare de artă din România. Rod al unei pasiuni manifestate pe parcursul a aproape cinci decenii, cuprinde sute de lucrări de grafică, mii de lucrări de artă românească și mii de stampe japoneze.

Mulțumindu-i Domnului av. George Șerban pentru generozitate, recunoscători pentru inițiativă, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de această nouă și bogată experiență!

Comments

  • 03/09/2022
    reply

    Irina Beatrice Cristescu

    Va rugam , veniti cu expozitia si la Bucuresti !

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marți-Duminică: 10:00 ‒ 17:00
Accesul ultimului vizitator se face la 16:30
Luni: închis

12 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
10 lei – expoziţia permanentă
5 lei – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

3 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
2 lei – expoziţia permanentă
1 leu – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

6 lei – expoziţia permanentă + temporară (tot muzeul)
5 lei – expoziţia permanentă
3 leu – expoziţia temporară
30 lei – ghidaj
20 lei - taxa foto

Sari la conținut